eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

vaippaa vaipan perään

Poikani yllätti minut. Yksi maailman jätkämäisimmistä lapsista, oikea isäntä, alkoi prinsessavaiheen. Nyt lempivärinä on vaaleanpunainen ja hoivataan nukkea joka on tähän asti saanut lojua lelukopan pohjalla. Minulta tilattiin nukelle vaippoja, samanlaisia kuin pikkuveljelläkin. Ja minähän ompelin. Olin ehtinyt jo harmitella, kun Omppu ei leiki nukeilla - minä kun en pääse ompelemaan pieniä vaatteita... Mutta nyt, ah ihanaa! Kiitos, poikaseni.

Yksivärinen vihreä vaippa oli ensimmäinen. Siinä on hiukan liian lyhyet tarralärpäkkeet eikä kuminauhoja ollenkaan. Koska olen näpertelijäksi syntynyt, halusin tehdä mahdollisimman istuvan ja toimivan vaipan myös nukelle, joten lisäsin ne kumpparit siniseen vaippaan ja levensin haaraosaa. Parani jo, hiukan liian löysälle vain jäi vielä jalka-aukot. Vihreä pallovaippa istui jo melko hienosti, etuläppää piti vain vähän leventää täydellisen istuvuuden aikaansaamiseksi. Puna-oranssiraidallinen hipoo täydellisyyttä pitkän tuotekehittelyn tuloksena. Kun jaksaisi tällaisella intensiteetillä paneutua myös tuon oikean vauvan vaipoitukseen... Raasu köllii edelleen suurimmaksi osaksi harsoissaan.

Samalla kun surruutin vaippoja, tein nukelle myös kesämekon. Raukkaparka omisti tähän asti pelkät fleecehousut, paitaakaan ei ollut. Nuken vaatteita on mielettömän hauska suunnitella ja tehdä, kankaitten jämäpalatkin saavat kyytiä.







Posted by Picasa

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi sentään, mitä ihanuuksia..! Kyllä kelpaa nuken ja nukenhoitajan, kun ei tuu leikkipisut enää pöksyihin. =))

7/12/2006 11:13 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home