eli elämää käsityökaaoksessa

torstaina, maaliskuuta 31, 2005

Työn alla pehmoista

Mökkireissun aikana aloittelin tällaista unelmanpehmeää makuupussia Vauvalle. Siinä on varmasti lämmin köllötellä kun talvivauvaksi syntyy. Ohjeen löysin vanhasta Suuresta Käsityölehdestä, lankana Palmaa ja Woolia joita ihan sattumalta löytyikin kotoa. :) Eli ne sinikirjavat Palmat, jotka aioin Ompun paidaksi, menevät nyt tähän pussiin. Uskon kyllä että niistä paitakin vielä poitsulle tulee, sen verran monta kerää hamstrasin kun kerran halvalla sai...


Tällainen on tulossa
Posted by Hello

6 Comments:

Blogger Kpupu said...

Hee. Toi on ihana. Mä ostin tohon langat sillon joskus kun lehti ilmesty ja nyt se sitten odottelee tuolla kaapissa, että saisin etukappaleen neulottua loppuun - meni joskus hermot noihin kumpaankin lankaan ja siihen kuinka ne sotkeutuivat tiiviisti toisiinsa... :)
Voisipa tuonkin kaivaa taas pikkuhiljaa esille...

4/01/2005 7:34 ap.

 
Blogger Elli said...

Kaiva ihmeessä esille! On se sen verran ihana pussi että kannattaa valmiiksi tehdä. Kyllä noi langat ihan kunnolla on käyttäytyneet, ehkä vähän jumittuvat toisiinsa mutta ei oo hermot vielä menny... ;D

4/02/2005 8:10 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Moi! Kivan näköinen.. mistä numerosta tuo ohje on? Energia ei riitä selaamaan kaikkia kirjaston lehtiä ;)

4/03/2005 11:14 ap.

 
Blogger Elli said...

Anne: Suuri Käsityölehti 4/2003, sieltä löytyy ohjeet. :) Tossa numerossa on muitakin kivoja vauvanvaatteita ja löytyy äitiysvaatteittenkin kaavoja.

4/03/2005 12:54 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

höh.. ko. lehti on tainnut olla mulla lainassakin joskus, mutta millä sitä voisikaan kaikkea muistaa ;) Taitaa olla se numero josta piirsin imetyspaidan kaavat, mutta tekeminen jotenkin unohtui..
Kiitos kovasti, jos vaikka tuollaisen pussin tekisi seuraavalle tulokkaalle. Onnea muuten kovasti odotukseen, taitaa la osua suunnilleen samoihin kuin mulla ;)

4/03/2005 1:20 ip.

 
Blogger Elli said...

Onpahan vauvabuumi! Tosi moni tuntuu juuri saaneen vauvan tai odottavan. :) Onnea sinullekin odotukseen! :D

4/03/2005 4:17 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home