eli elämää käsityökaaoksessa

lauantaina, maaliskuuta 19, 2005

Tumppui taasen

Lapaset Ompulle. Uskokaa tai älkää, ne Regia-langasta neulotut hävisivät jo joten eipä noita hanskoja koskaan liikaa ole. Uusimmat lapaset ovat Novita Floricaa, siitä löytyy ihania värisävyjä vaikka itse asiassa pidän enemmän Nallen neulomisesta. Nalle kestääkin paremmin koska ei ole ihan 100 prosenttista villaa, noin niin kuin pienen rasavillin käytössä. Toisaalta, tarvitseeko sitä pitkää ikää kun tumput häviävät jo viikon käytön jälkeen? :/ Oikeita kertakäyttöhanskoja...

Floricaa jäi paljon, kolme kerää on aika paljon lapsen lapasiin mutta kirjoneuleeseen tarvitsin ne kolme väriä. Kevätkylmälle pakkaspipoa ohuempi hattu, sukat vai jotain muuta? Kyllä käyttötarkoitus langoille vielä selviää.



lanka: Novita Florica
puikot: 3
Posted by Hello

5 Comments:

Blogger Nimuel said...

Kivat värit! Tuostahan tulis sitten luontevasti samoilla langoilla pipo, mutta kannattaa tehdä korvaläpät kevätpipoonkin. No, tämä on vain minun mielipiteeni, mutta kannatan lapsilla nauhallisia korvaläpällisiä päähineitä.

3/19/2005 6:13 ap.

 
Blogger Martsuli said...

Täällä sama juttu.. lapaset saattaa hävitä viikon päästä kun olen saanut ne valmiiksi.. Sitä miettii välillä viitsiikö edes tehdä lapasia itse..

3/19/2005 2:43 ip.

 
Blogger Terhi said...

Onpa kivat tumput! Fifikin näytti ihanalta, kaunis väri. :-)

3/19/2005 8:50 ip.

 
Blogger Ziina said...

Laita lapasiin naru lapasesta toiseen jos eivät hukkuisi niin helposti

3/20/2005 3:58 ip.

 
Blogger Elli said...

Kiitos kaikille! :)

Ninni: Samaa mieltä olen, lapsen pipo ilman korvaläppiä ja nauhoja ei ole pipo ollenkaan. ;)

Martsuli: Siksi mä niitä teenkin niitä lapasia, ei viitsi rahaa tuhlata älyttömästi noihin. Yhdet ainoat kalliit rukkaset Oivalle on ostettu ja eiköhän toinen ole hävinnyt. :/ Jämälankatumppuja ja kirpparilöytöjä, niillä tulee oikein hyvin toimeen eikä harmita niin jos häviävät...

Terhi: Kiitos! :)

Ziina: Aina aion laittaa noi narut mutta unohdan. Kiitos taas muistutuksesta, nyt menen oikopäätä naruttamaan poitsun hanskat. ;)

3/20/2005 6:54 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home