eli elämää käsityökaaoksessa

tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

Uutta ommeltavaa

Villiinnyin lauantaina Eurokankaassa. Kerrankin loin mielikuvituksissani mitä hienoimpia vaatteita itselleni, en Ompulle tai kellekään muulle. Nykyään kun tuppaa noita lasten vaatteita syntymään kaikista eniten. Oma vaatetus taitaa olla aika retuperällä. :/ Tästä se lähtee, vaatevaraston (ja mielialankin) kohotus: Punaista nyppyläpallofleeceä, kahta pellavaa (keltainen ja tummempi violetti) sekä kahta paksuhkoa puuvillakangasta, hiukan farkun tyyppistä materiaalia. Toisesta niistä tulee Ompun rattaisiin uusi päällinen, toisesta itselleni housut. Muut kankaat eivät vielä tuomiotaan ole saaneet, vaikea valita mitä teen kun päässä surraa idea poikineen. Intoa täynnä olen, muuta ei voi sanoa. Vielä kun malttaisi noita talvineuleita saada päätökseen kevään ja kesän alta... ;)



kankaita, oijoi...
Posted by Hello

2 Comments:

Blogger Sanna Tallgren said...

Itselläni meinaa pukata samanlaista intoa, vaikken ole ommellut vuosiin. Meinasin oikein hankkia uuden ompelukoneen ;) Kivan värisiä kankaita, meinaatpas olla ahkera!

3/16/2005 9:03 ip.

 
Blogger Elli said...

Ompeluintoa sielläkin ilmassa! Kivaa. :) Eipä noista omista kankaista vielä ole mitään syntynyt. Katotaan nyt millon aikaa liikenee...

3/20/2005 8:11 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home