eli elämää käsityökaaoksessa

perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Paljon kaikkea muttei mitään valmista

Olen neulonut viimepäivinä aivan kamalasti. Pakon edessä on Ompulle tulossa sukkia ja lapasia joita teen aina yhden kerrallaan ja aloitan seuraavaan, toisenlaisen. Nyt on valmiina kaksi paritonta sukkaa ja kaksi paritonta lapasta. Vielä pitäisi ne parit siis tehdä. Onneksi nuo ovat nopeita töitä. :)

Duffeliakin on tullut kilkuteltua kiitettävästi. Sain taka-etukappaleen valmiiksi ja nyt on työn alla huppu. Ajattelin laittaa hieman piristystä takkiin (ikään kuin kirkas vihreä väri ei itsessään jo piristäisi... ;) ), ompelin ketjusilmukoilla taskuun kahdesta eri sinisen sävyisestä Fritidsgarnista kiekuran. Toinenkin tasku saa samanlaisen sekä huppu, mielenkiinnolla odotan lopputulosta huovutuksen jälkeen.

Tähän loppuun vielä terveiset kolmannelta pupulta joka pääsee ensi viikolla ulkomaille. Pupu sai toimeksiannon hyvänonnentuojaksi ystävälleni joka lähtee töihin Pekingiin.

3 Comments:

Blogger Sanna Tallgren said...

Tosi kiva jänö, paljon hauskempi kun mun valkoinen normaalijänis ;) Täällä puikoilla nyt susihukkanen...

3/14/2005 10:13 ip.

 
Blogger Elli said...

Vai susihukkasia on tulossa siellä päin! :) Itse ajattelin josko noista omista langanjämistä syntyisi vielä pari kettua... ;)

3/15/2005 10:26 ip.

 
Blogger Anna said...

Voi miten ihania pupuja! :)

3/22/2005 12:35 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home