eli elämää käsityökaaoksessa

maanantaina, helmikuuta 21, 2005

Lisää lankaa...

Neulomisintoni on aika lailla huipussaan. Himoa ei yhtään liennyttänyt neuleblogi-listan löytäminen... Nyt on pääkoppa ideoita pullollaan ja sorruinpa lankaostoksiinkin.

Eikö ne muka riitä ne vanhat langat? Eipä tuolla väliä ole kun näkee kaupan alekorissa hauskaa lankaa, ja kun kerran sinne lankaosastolle on tullut mentyä, voi saman tien ostaa muutamat kerät tuttua ja turvallista peruslankaa... Joopa joo. Onneksi suunnitelmat ovat selvät noiden uusien lankojen suhteen: Pojalleni Ompulle villahaalarit kahdesta erisävyisestä sinisestä ja sammalenvihreästä sekä pörröhattu Novita Tangosta ja Woolista. Sinisiä nekin. Olen tehnyt Ompulle niin paljon vihreitä vaatteita että vihreä versoo jo korvistani ulos. Nyt olkoon sininen hetki.


Olen neulonut hartiani kipeiksi ja niskan jumiin. Kädetkin karhenee kivasti villalangan käsittelystä mutta mitäpä ei nainen kärsisi käsitöiden vuoksi... Jussi-paidan saan vielä tänään valmiiksi, pörröpipoa aloittelin jo kerimällä Tangon ja Woolin samalle kerälle ja neulomalla mallitilkun. Omppu auttoi innokkaana kuten aina. Hyvä se on nuorena aloittaa, tänään testasimme vajaa 2-vuotiaan neulontataitoja... Taitava poika, ainakin purkamisessa. ;)



7 veljekset sekä Tango ja Wool samalla kerällä



Puikot ristissä, otteet hallussa - tyylipisteet täys kymppi

8 Comments:

Blogger Ziina said...

no ullihan se siellä taustalla komeilee:)

2/21/2005 11:21 ip.

 
Blogger Ziina said...

http://neuleblogit.blogspot.com/

täällä olisi vielä lisää neuleblogeja ja -sivuja

2/21/2005 11:22 ip.

 
Blogger Elli said...

Juu, ulli pääsi verhoksi kun poika kasvoi turhan painavaksi kantaa. :)

Kiitos linkistä, taas lisää mielenkiintoista tutkailtavaa.

2/22/2005 12:23 ap.

 
Blogger Terhi said...

Hehhee... Meillä on kaksi ja puolivuotias Onni. Ja meilläkin on kestoiltu (kestoillaan kyllä vieläkin). Ja liinailtukin on. :-D

2/22/2005 12:34 ip.

 
Blogger Anna said...

Onpas ahkera neulojapoika! :D

Meidän 2-vuotias neitimme (joka muuten on Terhin Onni-pojan serkku ;) harjoittelee jo kovasti virkkaamista. :D

2/22/2005 5:25 ip.

 
Blogger Anna said...

Niin sitä piti vielä sanoa, että meilläkin liinailtiin. Rakastuin Huggaan täydestä sydämestäni, välissä kokeilin Haikarankehtoa, mutta päädyin lopulta Girasoliin. Nyt ei enää liinailla, kun neiti painaa kävellen joka paikkaan niin määrätietoisesti. :D

2/22/2005 5:26 ip.

 
Blogger Nimuel said...

Ihanaa saada uusi blogilainen! Tervetuloa blogeilemaan!
Mukavaa, että nuoret äidit ovat joukolla innostuneet neulomisesta. Haaveiluni neulekahvilasta kiihtyy. Kahvilassa pitäisi olla myynnissä lankaa, siellä pitäisi olla ihania leivonnaisia, salaatteja, voileipiä, ukkoparkki ja lapsiparkki.
Naiset saisivat sinne tulla neulomaan ja jutustelemaan toisten käsityöihmisten kanssa. Kyllä joukkoon mahtuisi myös pari virkkaavaa skeittaria ja ristipistojengiäkin;D

Osaat kadehdittavan hyvin ommella. Minäkin haaveilen ompelemisen taitojeni uudelleen aktivoimisesta.

2/22/2005 9:39 ip.

 
Blogger Elli said...

Hauska huomata että täällä käy ihan oikeasti ihmisiä lukemassa!

Terhi: Kyllä meilläkin vielä kestot käytössä on, ulkoillessa ja unilla. Uusia ei vaan tarvitse enää ommella kun vaippatarve on vähentynyt rutkasti. Kaunis nimi muuten teidän pojalla, harkinnassa oli meilläkin. :)

Tilkkusisko: Teillä on serkukset sitten hyvin villapaidoitettu kun on pari kappaletta neulehöperöitä äiteinä. ;) Täytyy toivoa että tuo jälkikasvun käsityöinto pysyy aikuiseksi saakka samanlaisena. Liinailusta sen verran että Girasol on ollut haaveissani jo pitkään, seuraavalle ehkä sitten... Haikiksella pärjättiin Oivan kanssa. Trikooliina oli kyllä ehdoton ihan pienelle vauvalle, meillä oli BabyBundler käytössä.

Ninni: Kiitos tervetuliaisista! Intoa puhkuen koitan lukea muita käsityöblogeja läpi ja on ilo huomata että homma on kova, niitä riittää. :) On mukava löytää toisia neulojia netin välityksellä, omassa tuttavapiirissä meitä löytyy vain pari hassua. Hauska idea tuo neulekahvila! Sinne kyllä löytäisin tieni minäkin. :D Kiitos vielä ompelukommentistasi, kaiva sinäkin vaan ompelukone esiin, siellä ne taidot tallella on. :)

2/22/2005 10:33 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home