eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, helmikuuta 16, 2005

Telkkaria katsellessa

En osaa katsoa televisiota ilman mitään tekemistä. Mies ihmettelee usein kun pidän televisiota päällä vaikka en ohjelmaa seuraa vaan teen jotain muuta. Tosiasia on, etten osaa seurata ohjelmaa jos en tee sitä mitä teen. Joskus silitän, yleensä neulon. En mitään monimutkaisia neulemalleja, paras vaihtoehto on tylsän tuttu sukka tai lapanen ilman mausteita.

Yksinkertainen villapaita on myös hyvä vaihtoehto. Kun se kitin värinen kaarrokeneule tyssäsi langan loppumiseen, oli pakko saada jotain uutta kutimelle. Suuresta Käsityölehdestä (10/2004) löysin pikkuruisen Jussi-paidan ohjeen ja pakkohan se oli käydä pari kerää Nalle-lankaa ostamassa ja aloittaa. Mikä sen suloisempaa kuin pieni poika perinneneuleessa? Mietittiin että pitää pojalle puukkokin hommata mutta ehkä sen aika ei ole vielä... ;) Eilen sain tehtailtua Inhimillistä Tekijää seuratessani takakappaleen valmiiksi. Lasten neuleet ovat palkitsevia, syntyvät todella nopeasti!


2 Comments:

Blogger Susanna said...

Hei! Tervetuloa bloggailemaan! Kiva kun suomalaiset neule/käsityöblogit lisääntyy koko ajan. Mä olen täältä: http://kissinen.blogspot.com

Jollet vielä ole tutustunut, niin käypä kurkkaamassa http://finnishknitblogs.blogspot.com/ ja liity ihmeessä joukkoon!

2/19/2005 2:32 ip.

 
Blogger Elli said...

Hei Susanna ja kiitos tervetulotoivotuksista! Täytyykin tulla käymään sinun blogissasi, mielenkiinnolla olen näitä käsityöblogeja alkanut seurailemaan kun kerran tänne tieni löysin.

Tuolla neuleblogilistalla olenkin käynyt jo pariin otteeseen, empinyt että uskaltaiskos mukaan hypätä... Ehkäpä uskallan. :)

2/19/2005 10:34 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home