eli elämää käsityökaaoksessa

perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

Uusi hattu

Pidin itselleni antamani lupauksen ja neuloin eilen valmiiksi oman korvapiponi. Lanka loppui liian aikaisin mutta onneksi kotoa löytyi kahta erisävyn hahtuvaa jotka sopivat alkuperäiseen lankaan hienosti. Eroa ei huomaa jos ei tarkkaan katso. Tämän päiväisessä koekäytössä myssy osoittautuikin oikein hyväksi, pää pysyi lämpimänä ja mieli iloisena. Ninnin Vadelmakeiju-hatun innoittamana ompelin "korvien" päihin vielä kulkuset. Niiden kanssa olen vähän kahden vaiheilla, otanko pois vai annanko olla. Tottuukohan tuohon alituiseen kilinään korvan juuressa? ;)


käsinkehrättyä villalankaa
puikot 5,5

6 Comments:

Blogger Pia Nore said...

Tosi hauska korvapipo ja kivan värinen! Kulkuset ainakin näyttää kivoilta, en sitten tiedä miltä ne kuulostaa korvan juuressa;-)

3/04/2005 8:24 ap.

 
Blogger Kristel said...

Minulla on yhdessä liveroolipelikampanjassa hahmo, jonka asuun aika oleellisesti kuuluu kilisevät ja helisevät korvakorut. Kyllä siihen tottuu, muutaman tunnin päästä ei kuule koko kilinää. ;)

Tosi viehko pipo kyllä. :D Toivottavasti kulkuset saavat jäädä, ne ovat herttaiset.

3/04/2005 9:37 ap.

 
Blogger Terhi said...

Onpa tosi viehko, sekä hattu että malli. :-)

3/04/2005 1:03 ip.

 
Blogger Nimuel said...

Tosi hieno pipo! Kuva on oikein onnistunut myös.

3/05/2005 9:24 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

valtavan upeita töitä! on myös hauskaa lukea tarinoita töiden syntymisen takaa. sinulla on veikeitä ideioita ja selkeästi lahjakkuutta hyppysissä!

t: heini ;)

3/06/2005 1:08 ap.

 
Blogger Elli said...

Kiitoksia kaikille! :) Kulkuset ovat paikoillaan, totuin jo. Sitä paitsi ne ovat tosiaan sen verran herttaiset etten senkään puolesta halua niistä luopua. ;)

3/06/2005 10:13 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home