eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2005

Duffelia ja pipoa

Noitten edellisen kirjoituksen tylsien juttujen (tilkut eivät kyllä kuulu niihin, ne ovat kivoja :) ) lisäksi on työn alla ehdottoman hauskoja uusia neulomuksia. Duffeli nyt tietenkin, knit-along alkoi ja silmukat takkiin loin heti eilen illalla. Neuloin 15 senttiä, mittasin leveyden ja purkuhommiksihan se meni. Jostain syystä olin tehnyt paljon paljon löysemmällä käsialalla kuin mallitilkun. Tylsä juttu mutta parempi tehdä kunnolla. Nyt olen saanut duffelin siihen pisteeseen missä se eilen oli purkutyön alkaessa. En osannut päättää, teenkö 90- vai 100-senttisen takin joten päädyin kompromissina tekemään välikokoa näistä. Pakko näköjään aina kikkailla edes vähän. Eihän sitä nyt, härregud, voi suoraan ohjeen mukaan neuloa... ;D Tänään hain Menitasta vielä loput duffelilangat, vihreää ei lauantaina siellä käydessäni ollut tarpeeksi joten he tilasivat sitä lisää. Fritidsgarniin rakastuin, oli pakko hamstrata sitä vielä lapasiin ja yhteen hattuun.


Innostuin Menitassa... Fritidsgarnia moneen juttuun, duffelilangat ovat nuo kirkkaanvihreät.

Ompun pörröpipo osoittautui liian pieneksi. Tiesin kyllä että Tango loppui liian aikaisin mutta toivoin että se olisi sittenkin sopiva. No, ei ollut. Kun otsa peittyy, jää niska paljaaksi ja toisin päin. Tänään bongasin Menitassa juuri oikeaa väriä Novita Tangoa ale-korissa joten pääsen neulomaan vähän lisää korkeutta pojan hattuun. Pörrölankaa on lisää odottamassa, Schachenmayr Nomotta Braziliaa kahta erisävyistä vihreää.
Pääsiäishattuko siitä, näyttää ihan rairuoholta. :)





Hattu on minullekin tulossa, itse asiassa se on tämän päivän projekti. Samaa mallia kuin tuo Ompun korvapipa, lankana Vihreän Vyyhdin käsinkehrätty villalanka, värinä Mango. Siitä tulee ihana...


2 Comments:

Blogger Nimuel said...

Eikä mitä ihania lankoja! *kadekadekade...*
Minäkin tykkään fritidsgarnista ja toi brasilia on mielestäni noista pörrölangoista paras. Tangokin on ihanaa, mutta Brasiliaa ja Funnyä voi konepestä.

3/05/2005 9:30 ip.

 
Blogger Elli said...

Tuota pesua en ollut ajatellutkaan! Hieno homma jos Brasilian voi laittaa koneeseen. :)

3/06/2005 10:10 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home