eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2005

Raajanlämmikettä

Sainpa valmiiksi edes yhden parin sekä lapasia että sukkia. Nyt ei tarvitse Ompun palella. Tosin, suursiivousta suorittaessani löysin aikamoisen läjän niitä "hävinneitä" sukkia ja tumppuja... Kokeilin Regia-sukkalankaa, ihastuin! Mieskin oli ihan ihmeissään kuinka yhdellä langalla voi tulla tuommoista jälkeä. Kuulemma taikalankaa. :D Yhdestä kerästä riitti lankaa koko pienen pojan settiin.

Miehellekin pitäisi neuloa lämmintä. Sormikkaat on tilauksessa ja huhtikuun alkuun mennessä pitäisi olla valmiina. Silloin alkaa kuulemma pyöräilykausi ja sormikkaat on oltava. Ikävä kyllä en pääse tekemään mitään kivaa kirjo- tai palmikkoneuletta, mustaa sen olla pitää.


Regia-lankaa
3 sukkapuikot
Posted by Hello

2 Comments:

Blogger Kpupu said...

Ovat nuo langat kyllä ihmeellisiä :) Tein Nalle Colorista pipon ja langan vaaleat kohdat tulivat vahingossa muodostamaan suuret zikzak-raidat. Sitten tein 7-veljeksen Raita-langasta säärystimet ja no, siitähän tuli raitoja. Vuoroin kävivät veljet ja isä katsomassa, että miten voikin olla mahdollista... Ei kai se ole helppoa ymmärtää. Äidillekin se oli "uutta ja ihmeellistä" vaikka hän nyt kuitenkin omasta kokemuksestaankin tietää miten lanka puikolle asettuu.

3/15/2005 4:13 ip.

 
Blogger Elli said...

Minäkin periaatteessa tajuan kuinka ne kuviot syntyvät, silti on tosi jännää aina neuloa ja ihmetellä minkälaista jälkeä tulee. Hauskoja ovat kyllä, ei tylsisty pelkän sileän neuleenkaan tekemisessä. :)

3/15/2005 10:28 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home