eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, toukokuuta 18, 2005

Sävy sävyyn

Neulovan Ystäväni eli Susannan lähettämästä Record-langasta syntyi ihana puuvillaneule Ompulle. Samaa sarjaa on myös söpö kesäpipo jonka Susanna lähetti NY-lahjana. Pipon kanssa paketista löytyi levyllinen Fazerin sinistä sekä karkkirasia Ompulle. Niistä en ehtinyt edes kuvaa napata koska joutuivat heti hyötykäyttöön... ;D


Kaapinmaalausapuna parvekkeella uusissa tamineissa.
(Hyvä laittaa lapselle uudet vaatteet remppahommiin... No, onneksi Oivan "maalina" on vettä. :) )
Posted by Hello

7 Comments:

Blogger Riksu said...

Onpas hienon näköinen paita. Ihanan näköistä tuo lanka...

5/19/2005 11:05 ap.

 
Blogger Tuazophia said...

Ihan asian vierestä:

Sulla taitaa olla samanlainen kaappi kuin mulla. :O Onko tuo puusta tehty, kaksiosainen kaappi, jossa toisella puolella hyllyt ja toisella puolella kaksi laatikkoa sekä ulos vedettävät hyllyt? Ainakin näyttää ihan samalta! :)

Itse olen vuosia suunnitellut muokkaavani kaappia jotenkin, mutta aina se on jäänyt. Se on harmillista, koska pidän kaapista, mutta tuollaisena (tuon värisenä) se ei oikein sovi minnekään, vaikka tällä hetkellä majaileekin lastenhuoneessa (meillä on 07/03 syntynyt tyttö - aika saman ikäinen siis kuin Oiva).

5/19/2005 2:01 ip.

 
Blogger Elli said...

Riikka: Se on ihanaa lankaa ja ihanaa neuloa. Uusi lankaihastukseni. :)

Tuazophia: Juu, just sellanen kaappi. :) Itse tykkään hirveästi kaapin mallista, tarpeeksi yksinkertainen, kaunis. Oivan sänky on saman tyylinen joten kaappi tuollaisenaan sopisi Oivan huoneeseen mutta kun ei ole sinne menossa niin saa uuden värin pintaan. Hain toissapäivänä värikartan maalikaupasta ja nyt pitäisi päättää oikea väri ja sävy. Ei olekaan niin helppo homma... ;)

5/19/2005 10:48 ip.

 
Blogger Sanna Tallgren said...

Onnea Oivalle näin jälkikäteen. en oo käyny Neulavaarassa pitkään aikaan ja ihanii juttuja oot tehny!

5/22/2005 9:48 ip.

 
Blogger Susanna said...

Hyvä että se pipo sopi. Kun eka tein vahingos 80 silmukalla, ja siitä tuli valtava, niin sitten pelkäsin että jäiköhän tuo liian pieneks, kun vähensin silmukoita niin reippaasti :D Lanka on tosiaan ihanaa, mä kanssa ihastuin siihen. Paita on hyvännäköinen!

5/23/2005 2:27 ip.

 
Blogger Elli said...

Sanni: Kiitos kiitos! :)

Susanna: Pipo on saanut jo kehuja ihmisiltä. Kiitos vielä! :) Vitsi mun pitäis laittaa sulle s-postia, kyllä mä vielä otan sen kirjotusajan jostain... ;)

5/23/2005 4:30 ip.

 
Blogger Susanna said...

postia muhii minunkin päässä, mutta koskaan ei ole hyvä hetki :D

5/23/2005 11:00 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home