eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, lokakuuta 02, 2005

Syyspuku

Syksy tuli taas huomaamatta ja Ompulta puuttui lämmintä vaatetta. Vuoriton tuulitakki ja toppapuku löytyivät kaapista, muttei niiden välimuotoa. Uusimmasta Ottobre-lehdestä löytyi ulkoilutakin kaava, housut tein samassa lehdessä olevien farkkujen kaavoilla. Kokoa suurempina vain, koska lisäsin pöksyihin fleecevuorin. Takki on siis 92-senttinen, housut kokoa 98cm.

Joskus tuntuu että vaatteet itse tehtyinä eivät todellisuudessa tule oikeasti halvemmaksi kuin kaupasta ostetut, mutta nyt tuli kyllä säästöä. Koko puvun hinnaksi tuli vajaa 12 euroa, vuorifleece löytyi Eurokankaan palalaarista ja ulkoilukangaskin maksoi huimat 4.50 e metriltä. Kerrankin tuli ihan napakymppi ompelus, kaiken lisäksi Ompulle sopiva. :)



Ottobre 03/2005 ollutta ohjetta mukaellen
Posted by Picasa

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olet oikeassa kaikkia lastenvaatteita ei kannata tehdä itse, mutta ulkoilupuvut (etenkin jos haluaa parempilaatuiset kankaat kuin joku "höttö") ja ylättävää kyllä myös persoonalliset LASTEN, ei pikkuaikuisten, juhlavaatteet kannattaa tehdä itse.

10/03/2005 6:52 ip.

 
Blogger Elli said...

Jaanav: Juu, näin on. Ja vaikka hinta samaan nousisikin, maksan mielelläni siitä että saan tehdä itse koska nautin siitä, ja siksi että saan lapselleni kivoja vaatteita. kaupan vaatevalikoima on ankeaa. Mikäli ei mennä sitten jonnekin pikkuputiikkilinjalle, mutta sellaiseen mulla ei ole varaa...

10/04/2005 1:00 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home