eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2005

Ringa-pussukka

Uusinta Ullaa selaillessani ihastuin sieltä löytyneisiin pieniin pussukoihin. Kerrassaan mainioita, iloisia välitöitä ja kaiken lisäksi löytyi sopivaa lankaakin, raitapaidan jämälangat siis ja käyttämätön kerä Novita Maxia. Alunperin piti tehdä ihan ohjeen mukainen Ringa-kukkaro mutta syntyikin tällainen pikkulaukku. Omppu siihen ihastui, etenkin noihin hapsuihin, ja nyt kassi keikkuu poitsun olalla. Toivottavasti kukaan ei tule väittämään Ompulle että pinkki olisi muka tyttöjen väri. ;)


lanka: Sandnes Mandarin Petit, Novita Maxi
sukkapuikot: 3 ja 5,5
ohje:
Ulla 02/05

Posted by Hello

3 Comments:

Blogger Kati E said...

No väri kun väri. Yhtä hyvin voisi sanoa, että vihreä tai sininen ei ole naisten väri. Piutpaut värikammoisille tai siis värejä sukupuolen perusteella lajitteleville! Jotka muuten luultavimmin ovat miehiä ja vanhoillisia sellaisia...

*muistelee appiukon sanomista pinkistä väristä* Se on sitten ihan pöllö, sen sanomisista ei kannata välittää. Se sanoi, että pinkki on g-miehiä ja akkoja varten. *puistatus*

6/09/2005 8:33 ap.

 
Blogger Kristel said...

Ihana pussi, ja hyvä kun poika tykkää. :D Meille tuli viimeksi viime viikolla avoimessa päiväkodissa Nean kanssa joku "mitenkäs tuo teidän poika..." -kommentti, kun tytöllä oli farkut joissa oli joku adventure-kirjailu eikä kukkia. :-b

Itse olen vähän eheytynyt tästä ei-mitään-pinkkiä-roosaa-tai-vaaleanpunaista -traumasta jonka sain lapsena, ja ompelin Nealle huivimyssyn jossa on vaaleanpunaisia(kin) ruutuja. ;)

6/09/2005 9:59 ap.

 
Blogger Elli said...

Kati E: :DD Voi itku appesi kanssa... Voisin kyllä kuvitella samat jutut oman appenikin suuhun. Ollaan vaan välittämättä, ihmisten omia ennakkoluulojahan ne. ;)

Kristel: Oivaakin on luultu tytöksi koska päällänsä on sattunut olemaan punainen paita. Eikä edes vaaleanpunainen vaan tummanpunainen ja kyllä miehetkin mun mielestä käyttävät punaisia paitoja.

Mulla oli muuten sama juttu kun Oiva oli pieni etten kerta kaikkiaan halunnut pukea lasta poikavaatteisiin, mieluummin laitoin vihreää tai keltaista päälle. Nooh, on se trauma minullakin jo alkanut poistumaan. ;) Välillä voi olla niin sukupuolisidonnaista että ja välillä saa ihmiset luulla tytöksi. ;)

6/20/2005 4:18 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home