eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

Käy se näinkin se lasten hoito. Vaihtoehtoisesti voisi sanoa että käy se näinkin se käsitöitten tekeminen. Node köllöttelee erittäin tyytyväisenä tilkkutyömaalla - mulla on mainio vauva, antaa äidin tehdä omiakin hommia. ;) No, oma etu on kyseessä, tekeillä on köllöttelyalusta herralle itselleen.

Vilttejä ja peittoja on kiva tehdä, innostus iskee aina välillä. Nyt on tilkkuiluinnostuksen vuoro - kankastilkkuja siis. Erinäisiä Vaaka-tilkkuja olen neulonut ja niihinkin kyllästyy. Siksi nuo neulotut tilkut eivät nyt oikein iske. Sitä paitsi kankaanpaloja kyllä löytyy, vaihteeksi sellainen projekti johon ei tarvitse ostaa yhtään mitään. Kankaita riittää Ompunkin tilkkutäkkiin, se on seuraavana vuorossa.

Tilkkutäkin malli on Rosemary Wilkinsonin kirjasta Nopeat ja värikkäät tilkkutyöt, joka tarttui matkaan Suomalaisen alesta. Juuri sopivan iloisia - ja helppoja - tilkkutyöideoita tämän hetkiselle minälle. Siis ihmiselle jonka aivotoiminta kärsii kroonisesta univajeesta ja imetyksen sivuoireena tulevasta lahopäisyydestä. On oikeasti mukavaa välillä tehdä jotain täysin rautalankaohjeiden mukaan, yleensä kun on pakko tehdä ihan itte tai edes ujuttaa ohjeisiin edes himpun verran omaa...




Posted by Picasa