eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, lokakuuta 02, 2005

Iltahämärään

Kulutin aikaa Helsingissä, sain kierrettyä kaukaa lanka- ja kangaskaupat mutta Sinooperiin eksyin. Tulihan siellä taas ideoitua vaikka mitä askartelua ja jokunen tarvikekin mukaan haalittua. Kuten lasimaalia, violettia tällä kertaa. Vihreä kauteni on vihdoinkin vaihtunut uuden väriseen. ;)

Vanhoista lasipurkeista ei tarvitse hankkiutua eroon kun niistä tekee tuikkulyhtyjä. Vanha juttu mutta minulle käytännössä uusi. Kerrostaloasunnossa koitin pitää tilpehöörin määrään jotenkin hallinnassa, ja tuikkukippoja tuntui olevan jo entuudestaan vaikka kuinka paljon. Enää ei tarvitse rajoittaa, meillä on nyt terassi jonka voi vaikka täyttää tuikkukipoilla jos haluaa. Ja minähän haluan. Siispä maalia purkin pintaan, rautalankaa, helmiä ja paljetteja. Siinäpä tunnelmaa kerrakseen.


Posted by Picasa

2 Comments:

Blogger Susanna said...

Voi kuin kaunis! Täytyykin käydä ostamassa tuollaista lasimaalia. En oikein ole löytänyt haluamani kaltaisia lyhtyjä pihalle (ainakaan mun budjettiin sopivia), tuossa voisi olla persoonallinen ratkaisu.

Minäkin oon joskus miettinyt, että onko järkeä tehdä (tai yrittää tehdä) vaatteita itse, mutta kyllä useimmiten saa paljon edullisemmin itse tehtynä. Mulla on vaan se ongelma, että sit haluan kans tehdä persoonallisia juttuja, ja kaikenmaailman pörröfleecet sun muut mitä ottobressa paljon käytetään, ne ei ole sieltä halvemmasta päästä :/

Ulkopuku on siis hieno, ja kietaisupaita myös! En käsitä miten olet ennättänyt kaiken hässäkän alla tehdä noin paljon juttuja!

Onko muuten se sohva ollut hyvä käytössä?

10/02/2005 3:43 ip.

 
Blogger Elli said...

Susanna: =) Juu kyllä useimmiten vaatteet tulee itse tehtyinä edullisemmiksi, etenkin jos osaa hamstrata ale-kankaita ja -lankoja varastoon. Siinä olen kunnostautunut kiitettävästi. ;) Välillä löytää just niitä pörröisiä tms. ihanuuksiakin...

Se tekemisen "juttu" on just se että saa persoonallisia vaatteita. Etenkin lastenvaatteita on aivan ihanaa tehdä. :)

Sohva on ollut hyvä, paljon parempi kuin odotin. Ainoa miinuspuoli on se että mustassa kankaassa näkyy kaikki vaalea lika. Noh, mitäs syön sohvalla... Mutta tyytyväinen olen.

Se vielä piti sanoa, että jos teet kynttilälyhtyjä, niin se lasimaali näyttää paremmalta kun sen töpöttää sienellä purkin pintaan. Siveltimellä tuli tosi epätasaista jälkeä.

10/04/2005 12:56 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home