eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, lokakuuta 02, 2005

Kuusenkoristeita

Enää kolme kuukautta jouluun! Jouluhullun on pakko aloittaa valmistelut ajoissa. ;) Jostain syystä olen kehittänyt inhtohimoisen suhteen joulupalloihin, sellaisiin yltiökrumeluurisiin. Ja koska sellaiset maksavat maltaita, on köyhän tehtävä pallot itse. Sitä paitsi se on kivaa ja joulupalloihin saa käytettyä hienosti nurkissa pyöriviä kankaita, nappeja, nauhoja, helmiä sun muuta krääsää.

Kolme palloa on valmiina, lisääkin tekisin mutta massapallot loppuivat. Tässä välissä, ennen kuin löydän lisää oikean kokoisia palloja, voin näperrellä vaikka joulukortteja...



Posted by Picasa

4 Comments:

Blogger Riksu said...

Hyvännäköinen tuo puku. Voi kun itsekin osais ommella.

Itsekin olin kiinnostunut tuosta Huopasesta, mutta voipi jäädä kokeilematta jos noille väreille tosiaan käy noin.

10/03/2005 4:21 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

miten noita palloja tehdään? liimaatko kangasta päälle, vai ompelemalla? en saanut kuvasta selvää. ohjeet olisivat kivoja, toinen jouluhullu täällä päin :) ja aika tumpelo :D

10/03/2005 4:55 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Jouluhullu täälläkin... Kauniita kuusenkoristeita. Mä tein kans muutama vuosi sitten tuon tapaisia palloja, mutta askartelut on nyt viime vuosina kokonaan jäänyt tekemättä kun hurahdin oikein kunnolla neulomiseen... =)

10/03/2005 6:58 ip.

 
Blogger Elli said...

Riikka: Oli tosiaan hölmö homma se Huopanen. Ehkä jotain voisin yksivärisestä vielä joskus tehdä, mutta ei enää ruskaa.

Derea: Mä pähkäilin myös aikani että kuinka ne pallot toteuttaisin. Sattumalta sain käsiini viime vuotisen Sinä Osaat-lehden jossa oli ohje palloihin. Massapalloihin on vedetty viillot paperiveitsellä joihin kankaan reunat tungetaan, saumakohtaan vielä nauhaa päälle niin tulee siisti. :)

Riitta: Mulla taas puskee päälle askartelukausi pitkästä aikaa, neulominen on jäänyt hävettävän vähiin...

10/04/2005 12:47 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home