eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Eräs epäonnistuminen

Vapaalankahuovutus - tuo paljon kehuttu ja intoiltu juttu. Jaa-a, ei iskenyt oikein omalla kohdallani. Kaipa noita lankoja on liian harvassa, vääränlaisia tai jotain muuta on vinksallaan. Joka tapauksessa taideteokseni muotoutui epämääräiseksi lankamytyksi.

Mutta kyllä mä vielä kerran kokeilen, ei saa heti luovuttaa. ;)



Posted by Picasa

9 Comments:

Blogger AnneV said...

Höpsis, ei ole pilalla, tuli vain ehkä erilainen kuin odotit. Siihen voi vaikka virkata lehti- tai kukkakuvioita tuon verkko-osan päälle, niin muuttuu tiheämmäksi. Sitäpaitsi huivin rakennekin on elävämpi, kun osa langasta on huopunutta ja osa ei.

10/05/2005 9:54 ip.

 
Blogger Nimuel said...

Mulla on tosi riskiyritys vapaalankahuovutuksen osalta juuri koneessa. Saa nähdä mitä siitä tulee...

Kyllä täytyy sinun töitäsi katsellessa sanoa, että sinä se osaat vaikka mitä ja monipuolisesti. Ihania juttuja olet viime aikoina väsännyt. Persoonallisia!

10/05/2005 10:39 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Mutta oi, käännäppä tämä pystyyn ja ripusta seinälle. Ihan loistotekstiili!!!

10/06/2005 8:18 ap.

 
Blogger Elli said...

Anne v: Alkujärkytyksen poistuttua olen jo sopeutunut huovutuksen tulokseen. Ei se ny niin paha olekaan... ;) Täytyy kokeilla siihen vielä jotain virkkausta tms., tukevuuttaa vaatii pikkasen lisää.

Ninni: Laitathan riskihuovutuksesta kuvaa blogiisi? :) Mielenkiinnolla odotan tulosta. Kiitos sanoistasi, tuli hyvä mieli. Samat sanat täytyy kyllä sinunkin töistä sanoa, olet mieletön ideapankki!

Pörrö: Arvaa mitä? Laitoin sen jo eteisen seinälle roikkumaan. ;) Hyvältä näyttää vihreää seinää vasten, sopii ku nakutettu.

10/06/2005 11:44 ap.

 
Blogger KirsiÄr said...

Minun mottoni kokeiluissa: Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Mutta tuosta vain työstämään eteenpäin.

Tällaiseen törmäsin ihan sttumalta: http://www.idebazar.dk/solu-sjaler.html
No felting included, mutta tulos on ihan hauska. Olisi varmaan hyvä jämälankasyötti.

10/06/2005 3:13 ip.

 
Blogger AnneV said...

Juu, tuo soluble-kuitu tai -muovi vasta kivaa ainetta onkin! Lankoja kun ei ole tarkoitus kutistaa, on helpompi suunnitella lopullinen koko ja ulkonäkö. Mun varjoblogissa on muutama kuva aiheesta.

10/06/2005 3:54 ip.

 
Blogger Elli said...

Kirsi ja Anne: Ei hitsi, vaikuttaa niin kivalta hommalta tuo muovijuttu että taitaa olla pakko kokeilla. Kaikki uusi ja ihmeellinen on aina tervetullutta! ;) Siitähän voi soveltaa vaikka mitä...

10/06/2005 5:47 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Hei*
pitkästä aikaa kurkkasin kuuluuko tänne uutta ja kuuluikin vaikka mitä! :) mukavaa. ihan into tehdä tulee kun katsoo kaikkea kaunista mitä olet luonut! <3 Hei, millaista vapaalankahuovutus on? kuulin siitä ekaa kertaa. osaatko kertoa vaikka jotain hyvää ohjetta tai linkkivinkkiä?
Yökukku terkuin Agda

11/19/2005 1:11 ap.

 
Blogger Elli said...

Agda: :) Kurkkaapa tuonne: http://www.tkukoulu.fi/~tkkroger/vapaalankavanutus/

11/20/2005 11:24 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home