eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

työmiehen kauluri

Kiitos Ziinalle vielä kerran kauluri-ohjeesta. En tajua mitä sekoilin, kun alunperin ajattelin että SK:n ohje olisi liian paksulle langalle. Sehän oli täsmälleen passeli ohje Woolille ja minun käsialalleni. Välillä ei aivot toimi... Hiukan muutin ohjetta: Neuloin etu- ja takakappaleiden joustimen tilalle helmineuletta.
Joka tapauksessa kaulurista tuli täydellinen. Se on pehmeä ja lämmin ja vaikka Omppu kiven kovaan väittää että sekin kutittaa, minä tiedän ettei se pidä paikkaansa. Äitihän tietää kaiken. ;) Poikaseni mielestä kaikki neulottu, myös puuvillaneuleet, kutittavat niin maan pirusti. Ja vain sen hetken kun ne puetaan päälle. Karheiden villavaatteiden kutittavuuteen uskon, tähän en, koska se kutina unohtuu parissa sekunnissa.
Kysyin Ompulta, mitä kuvia pitäisi kauluriin tulla. Olisi pitänyt olla traktori, tähtiä ja jyrsin. Jyrsimen ulkonäöstä mulla ei ole harmainta aavistustakaan joten lupasin tehdä traktorin ja tähdet. Tähdet unohdin kun yökyöpelinä ompelin kuvaa muiden jo tuhistessa unten mailla. No, ne voi tehdä jälkeen päin, vaikka näyttää tuo pelkkä traktorikin kelpaavan.

lanka Novita Wool
puikot 3½
ohje Suuri Käsityölehti 8/2004

Posted by Picasa

3 Comments:

Blogger Nimuel said...

Kiva! Siekii teit kaulurin. Miekii tein justiinsa.=)

On se vaan söpöläinen tuo siun maha.;)

12/11/2005 9:06 ip.

 
Blogger Ziina said...

hieno tuli, omilleni tein kauluriin suipon kärjen jotta lämmittäisi vaikka vetoketju olisi vähän enemmän auki

12/13/2005 9:22 ap.

 
Blogger Elli said...

Ninni: Kiitos! Kaulurit on pop talvella. ;) Mä kävin kurkkimassa sitä sun tekemää kauluria ja se oli kyllä aivan mielettömän hieno!

Ziina: Loistokeksintö toi suippo kärki! Vauvalle voisin neuloa sellaisen kaulurin. Kiitos vinkistä. :)

12/13/2005 11:36 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home