eli elämää käsityökaaoksessa

torstaina, lokakuuta 27, 2005

Sälää

Hiljaista pitää Neulavaarassa. Olen mä neulonut ihan kiitettävästi mutta kun se kuvan ottaminen tuntuu olevan äärimmäisen työlästä... Ja on tylsää kirjoittaa ilman kuvia joten en ole siis kirjoittanut.

Otin tehtäväkseni tehdä ikiaikoja keskeneräisenä roikkuneita töitä loppuun: muistaakseni helmikuussa aloitetun Fifin sain valmiiksi pari viikkoa sitten. Tai ei se ihan valmis ole, puolet hapsutuksesta uupuu vielä mutta suurin homma on sentään tehtynä.

Sukkia on pukinkonttiin kahdet, toiset raitasukat 7 veljeksen jämistä, toiset 7 veljeksen punaraitalankaa. Jälkimmäiset ovat jo hävinneet jonnekin, toivottavasti löytyvät jouluun mennessä...

Pipo piti tehdä kun ilmat kylmenivät ja kaapista ei löytynyt mitään kivaa. Pakkohan se oli kokeilla Lauran bb-pipoa kun kerran ohjeineen päivineen löytyi. Kiitos ohjeesta tätä kautta. :)

Mitäs muuta.... Juu, lapasia. Yhdelle ikuisuuden odottaneelle kirjoneulelapaselle neuloin kaverin ja kesällä aloitetut nyppylätumputkin valmistuivat.

Että semmosta, sälää sälää. Pitäisköhän aloittaa jotain isompaa työtä vaihteeksi? Vauvallekaan en ole neulonut vielä mitään.

Nyppylöistä oli kuva koneella. Nykersin virkkuukoukulla Fritidsgarnista hapsuja lapaseen ja laitoin pesukoneeseen pyörimään. Ihan hauskat lapaset tuli. Jo käytössä pörrööntyneet ovat kuvassa:



lanka: Novita Jussi, Fritidsgarn
puikot: 4
ohje omasta päästä

Posted by Picasa