eli elämää käsityökaaoksessa

maanantaina, joulukuuta 19, 2005

tilkkujen hyötykäyttöä

Jostain syystä innostuin tänä vuonna tekemään patalappuja joulupaketteihin. Alunperin piti tehdä konehuovutettuja hahtuvasta, mutta kun olin neulonut niitä kaksi, alkoi touhu tympiä. Siirryin siis ompelukoneelle. Taas sain upotettua muutaman tilkun näihin ja tilkkuja mulla piisaa. En ilmeisesti kykene luopumaan pienimmästäkään kankaanpalasta tai langanpätkästä... Aina niille jotain käyttöä löytyy. ;)

Oli ihan hauskaa tehdä täysin suunnittelematonta tilkkuilua. Ommella vaan paloja yhteen ja leikellä lopputuloksesta neliöitä. Ja huomattavasti nopeammin sain tehtyä nämä neljä kuin jos olisin alkanut jokaisen erikseen neuloa ja vielä huovuttaa. Tällä hetkellä se aika alkaa olla jo kortilla. Vielä on puikoilla pipo ja yhdet sukat, sitten helpottaa.



takapuolet

Posted by Picasa

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihania! <3 Sun pitää ihan oikeesti alkaa sivubisneksenä myymään tuotteitasi, vaikka netissä? taijohonkin Puttipajaan/taitoshoppiin tarjota näitä ihanuuksia? <3

T. Agda

12/19/2005 3:21 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Aivan ihania patalappuja. Luovuus ja taito näkyy.

12/19/2005 11:36 ap.

 
Blogger Elli said...

Agda: Katotaan nyt... Kyllähän se myyntijuttu muhii tuolla pääkopassa koko ajan, tuntuu vaan ettei ole aikaa tai jaksamista tai jotain aina selittelen itselleni. ;) Kattelen ens kesänä josko jotain saisin myyntiin. Kunhan tuo vauva syntyy ja arki asettuu uomiinsa. :)

Luovat kädet: Kiitos! :)

12/21/2005 6:13 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Taidetta, sitä nämä sinun työt ovat! Olen jälleen kerran myyty ja ihmeissään, kuinka keksitkin kaikkea. <3

12/22/2005 8:51 ip.

 
Blogger MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeita!

12/23/2005 2:10 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home