eli elämää käsityökaaoksessa

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Pupu vai kenguru?

Huppareita on kohta pienen kylän tarpeiksi... Tämä kenguruhuppari on pitänyt tehdä niin kauan kuin mulla on siihen kaava ollut (pari vuotta), ja viimeistään kun Susanna oli tehnyt pojalleen samanmoisen ja näin kuinka söpö se oli, päätin vihdoin tarttua toimeen. Tai no, annoin ajatuksen muhia päässä vielä pari kuukautta...

Yleensä en osta kangasta vaatetta varten, vaan kaivan kaappeja ja muokkaan kaavoja sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Tällä kertaa keltainen collegekangas ei ihan riittänyt kokonaiseen huppariin, joten pienen tuumailun jälkeen pätkäisin helmaa ja hihansuita ja ompelin niihin resorit. Etutaskuun applikoin kengurun korvat, jotka Ompun mielestä ovat pupun korvat. Ja pupun korvat ne keikkuvat hupussakin. Kenguru muuntui siis jänikseksi matkan varrella, mutta samapa tuo. :) Paita on ehdoton hitti, dinohupparit tai muut äidin väkerrykset eivät ole mitään korvallisen, iloisen värisen huppupaidan rinnalla. Omppu pomppii pitkin poikin taloa pupuna, eikä malttaisi luopua hupparista edes suihkussa käynnin ajaksi. Mikäpä sen parempi kiitos.



Posted by Picasa

6 Comments:

Blogger amelie said...

Ihan älyttömän hieno huppari. Jos aplikointi olis minun alaa, niin tekisin tuommosen itelleni.

1/31/2006 1:33 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Ihanan hauska huppari, jos olisi lapsia niin tuollaisessa hekin hyppelisivät.

1/31/2006 4:19 ip.

 
Blogger Susanna said...

Hieno! Meilläkin se muuntui pupuhuppariksi :D Joka kerta kun tuon laittaa päälle, poika tahtoo tarkistaa korvat peilistä :D

1/31/2006 6:50 ip.

 
Blogger Nimuel said...

*murjottaa kateudesta vihreenä." Että kaikenmaailman Pau Maut ja Susannat osaavatkin ommella!

1/31/2006 9:01 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Ihana huppari! Tuossa kelpaa pienen pojan hyppiä ja loikkia!

2/02/2006 10:12 ip.

 
Blogger Elli said...

Amelie: Ei applikointi minunkaan alaani ole... Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun sain kuvan onnistumaan jotenkuten siististi venyvään kankaaseen. Harjoitusta vaan. :)

Luovat kädet: Kiitos! :)

Susanna: Pupu taitaa olla tutumpi eläin meidän Suomi-pojille. Omppukin tarkastaa aina korvat peilin kautta ja kurkkaa vielä, onko omatkin korvat tallella hupun alla. :)

Ninni: Elä murjota! Mä en osaakaan tehdä niin hienoja koruja kuin sinä. :)

Senja: Kiitos! :)

2/03/2006 12:07 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home