eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Vaatetusprojektia, osa 2

Löysin ihmeekseni auringonkeltaista joustofroteeta Eurokankaasta ja pakkohan sitä oli ostaa. Ihan vaan siksi ettei sitä yleensä ole missään, ja siksi että mielessäni siintää söpö, piukkoihin retrofroteisiin tungettu vauvanpötkylä. Itseasiassa koko retrotouhu on mielestäni älytöntä (ainakin on älytöntä maksaa itsensä kipeäksi vanhoista vauvanvaatteista), eikä se froteekaan niin täydellinen vauvannuttumateriaali ole... Silmää kyllä miellyttää, ei voi mittään. Onpahan tehty pari vaatetta tuostakin kankaasta.


Hihakangas on ikivanhasta T-paidastani, kirpparilöytö vuosien takaa.


Näihin pieniin keltaisiin nuttuihin on tulossa vielä samaa sarjaa pöksyt. Sen verran on kankaita jäljellä.




Mä nyt vaan tykkään noista pallokankaista... Ei voi mittään. Ja raitakuoseista kans. ;) Vauvalle siis body vihreästä, Ompulle musta paita ja jämäpaloista bokserit.

7 Comments:

Blogger Susanna said...

Voi kun on söpösiä!

sä varmaan osaat kertoa, että onko neppareissa eroa, vai onko ne kaikki yhtä veemäisiä? :D Mä vasta harjoittelen niiden käyttöä, ja jotenkin tuntuu hankalalta saada niitä kunnolla kiinni.

2/08/2006 4:44 ip.

 
Blogger Elli said...

Susanna: Kyllä, nepparit ovat kaikki, jok'ikinen, aivan yhtä veemäisiä! Se on kiinni ihan tsägästä, saako ne paikoilleen nätisti vai ei. Kaiholla muistelen vanhasta työpaikastani nepparikonetta - se oli rakkautta ensisilmäyksellä. =)) Mä oikeesti inhoan neppareitten vasaralla paukuttelua ja olen saanut monta kangasta rikki ja peukalonkynnttä mustaksi niitten kanssa...

2/08/2006 5:02 ip.

 
Blogger Sininen said...

Ihania, on hienoa, että jotkut osaavat itse! Itselleni tein ompelemalla jotain vaatteita joskus hamassa nuoruusiässä, mutta sen jälkeen ompelukoneen käyttö on rajoittunut lähinnä suoriin saumoihin tyyliin verhot :)

Noin itse tekemällä saa paljon persoonallisempia vaatteita. Jostain minulle täysin käsittämättömästä syystä varsinkin kotimaisten (?) valmistajien vaatteet ovat järjestäen vaaleanpunaisia tai vaaleansinisiä, yksi beige tai keltainen versio voi ehkä hyvällä säkällä löytyä. Oli siinä sitten kiva etsiä vaatteita ennen kuin tulokkaan merkki oli tiedossa :)

2/09/2006 11:00 ap.

 
Blogger Nimuel said...

Vitsit sä oot kyllä guru! Kertakaikkisen pirteitä ja hienoja lasten vaatteita.=)

2/09/2006 9:41 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Voi miten pirteitä ja ihania vaatteita!!:)

T. Agda

2/10/2006 11:23 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Ystävyys on tärinää,
samaa kuonon värinää.
Seikkailua, kumppanuutta,
melua ja hiljaisuutta.

-Hannele Huovi-


Lämmintä ja onnellista ystävänpäivän iltaa.:)
T. Agda

2/14/2006 8:52 ip.

 
Blogger Elli said...

Sini: :) Niinhän se on, että kaupan valmisvaatteet ovat kaikki samasta muotista. Siksi on ihana tehdä itse. Vaikka se viekin aikaa eikä tule aina edes halvemmaksi... Mutta on ihanaa laittaa lapselle päälle hauskoja vaatteita. Aikuisten vaatteissakin tuntuu olevan niin hallitseva se päivän muotiväri, että on loistavaa kun voi itse ommella jotain muuta jos ei juuri siitä kauden väristä (ja tyylistä)tykkää.

Ninni: =) Kiitos!

Agda: Kiitos kovasti ja hurjan paljon lämpimiä ajatuksia teille päin! <3

2/15/2006 8:13 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home