eli elämää käsityökaaoksessa

keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

vauvakamaa pienessä paniikissa

Paniikki iskee kun tajuaa että on enää pari viikkoa vauvan syntymään. Olen koittanut saada kamalalla kiireellä valmiiksi viime hetken ompeluita ja neuleita, ja huomannut etteivät ne lopu millään. Aina tulee uusi idea kun entiset on saatu pois alta, ja koko ajan tuntuu että pitäisi tehdä vielä jotain. Tällastahan se on, oli Omppuakin odotellessa.

Vauvan kirjonuttu on edelleen vaiheessa. Jotain toivoa kuitenkin on, koska ahkeroin molemmat etukappaleet sekä toisen hihan viidessä päivässä kun hommiin ryhdyin. Enää toinen hihoista, niiden höyrytys ja palojen kasaaminen, ja kaulus vielä, tietenkin. Ei kovin kummonen urakka, mutta en vanno vielä että nuttu ehtii ennen vauvaa valmiiksi. On tässä nääs muutakin hommaa...



Villatakin kanssa samaa sarjaa haalarit, täytyy maalisvauvalle vielä villavaatetta varata ihan kunnolla. Haalareitten ja nutun lisäksi täytyy tehdä asusteet, tottahan toki. ;) Tossut väkersin jo (Omppu sai valita napit, siksi eivät ole sävy sävyyn muitten juttujen kanssa), enää lapaset ja myssy.


lanka: Novita Wool
puikot: 3 ja 3½
ohje: Novita kevät 2006

Pallobodyn (juu, ei ole silitetty...) kaveriksi puolipotkuhousut.



Joustofroteesta väkersin minikokoisia (56 cm) pöksyjä. Nämä näyttävät ja tuntuvat toimivilta, toivottavasti ovat sitä käytännössä.


Nyt on oloasuja vauvalla. =)





Posted by Picasa

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihana tuosta kirjoneuletakista tulee, nyt vauhtia viime metreille ja onnea ja tsemppiä synnytykseen!

Marsvin

3/08/2006 8:53 ip.

 
Blogger Katja said...

Ihania vauvanvaatteita! Kyllä tulokkaan kelpaa. Tsemppiä raskauden loppumetreille!

3/09/2006 7:14 ap.

 
Blogger Riksu said...

Ihania vaatteita.

3/09/2006 11:55 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home